Excellence Danmark 2018
Uncategorized    ⁄  0 Comments

Ahrensberg Excellence trækker i nye klæder og bliver inden længe præsenteret med nyt navn og hjemmeside.
Jeg ser meget frem til at byde jer velkommen, når jeg lancerer Excellence Danmark!

Excellence Danmark tilbyder en håndgribelig værktøjskasse med redskaber fra de bedste europæiske virksomheder til at skabe den excellente organisation. En værktøjskasse, hvor ledelsen trækker i arbejdstøjet og lærer at mestre de nye tænkninger om ledelse til gavn for egen virksomhed. Med mere end 20 års erfaring fra de bedste europæiske virksomheder, der allerede har erfaret at arbejde med nye måder at lede og organisere sin forretning på, vil Excellence Danmark facilitere denne mesterlære. En mesterlære der vil skabe synlig værdi med det samme og mening for virksomheden på den lange bane.

Logo - Billede

Join the Conversation